Boost dit barns selvværd

 

Veloverstået foredrag med Christina Abildgaard blev afviklet d. 29. oktober, vi var 24 medlemmer plus Christina, og hun havde rigtigt godt fat i det med selvværdet og selvtilliden.

Christina fremlagde det enkelt og ligetil, og det var dejligt befriende at høre hende komme med små ideer og opgaver til at os adoptivforældre for at løfte vores børns selvværd, selv de mandlige deltagere var meget begejstret:-)

Der var god dialog på tværs, og det mærkes at hun også har godt kendskab til adoptivbørn, da vi kom ind på punkter omkring de udfordringer vi som adoptivforældre kan stå med.

Vi kan varmt anbefale Christina Abildgaard i adoptionssammenhænge, det er tydeligt at hun er meget engageret og professionel.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Invitation til foredrag m/familievejleder Christina Abildgaard

Boost dit barns selvværd – og lær det at kende imens

- Et godt selvværd er fundamentet for barnets udvikling

Lørdag den 29. oktober 2016 kl. 13-16.00 i Ringsted Sportscenter, Tværalle 8, 4100 Ringsted.

Christina Abildgaard vil give deltagerne inspiration til hvordan vi kommunikerer kærligt med vores barn, imens vi forstår og udvikler det.

Et barn med et sundt selvværd, har nemmere ved at møde hverdagens udfordringer.

Som adopteret har barnet særligt brug for at lære sine forældre at kende, føle sig tryg og få styrket troen på sig selv.

Den måde du er sammen med dit barn på, er afgørende for hvordan barnet udvikler sig og trives. Der er en masse, som du kan gøre som forælder for at styrke dit barns selvværd.

Til dette visuelle foredrag får du brugbare redskaber til at booste barnets selvværd! Måder at tale på, emner at tale om og konkrete opgaver.

Derudover kigger vi på forskelle på selvværd og selvtillid, og hvordan vi voksne støtter barnet i at styrke begge begreber.

Familievejleder Christina Abildgaard giver kærlig inspiration til en selvværdsudviklende hverdag med dit barn. Du kan læse mere om Christina Abildgaard her:

https://martemeoterapeuten.dk/

TILMELDING & PRIS Medlemmer kr. 150. Ikke-medlemmer kr. 250.

Prisen er inkl. kaffe/the, kage, isvand og frugt.

HUSK bindende tilmelding skal ske SENEST den 27. september 2016 med oplysning om deltagernavn/e, mobilnr. og medl.nr. til: adoption.midtogvestsj@gmail.com

Når mailen er modtaget, sender vi en bekræftelse på tilmeldingen, og herefter skal deltagergebyret straks indsættes på vores kto. 0520 – 438918.

HUSK navn/e eller medlemsnr. i tekstfeltet!

KONTAKTPERSON: Susanne Svensson tlf. 2810 2813 eller pr. mail: adoption.midtogvestsj@gmail.com

Adoption & Samfund, LF Midt-og Vestsjælland

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 11:37
Nye arrangementer har modtaget 2
13.11 | 06:22
Velkommen har modtaget 5
Du kan lide denne side