Foredrag med antropolog Monica Lorenzo Pugholm,

AFLYST

Invitation til foredrag med antropolog Monica Lorenzo Pugholm,
torsdag den 5. oktober 2017 kl. 19.30 – ca. 21.30 i
Ringsted Sportscenter, mødelokale 4+5, Tværalle 8, 4100 Ringsted

Efter vores generalforsamling er der foredrag af Monica Lorenzo Pugholm, der er adoptant, antropolog og forfatter til den anmelderroste bog ”Barnløshed, adoption og et kulørt familieliv – fra din mave til din favn”, som udkom ved forlaget Klim i sommeren 2013.

I bogen går Monica tæt på moderskabets tilblivelse og behandler både tiden før, under og efter adoption. 

 

Foredraget tager også fat på de mange spørgsmål man udsættes for i hverdagslivet, og hvordan man som familie til stadighed forbløffes. For hvordan kan det være at såvel familie, venner, ubekendte folk i det offentlige rum, og fagprofessionelle tillader sig at gå tæt på adoptivfamilien? Og skal vi altid acceptere at svare på de spørgsmål vi får?  

 

Aftenen byder på et spændende og inddragende foredrag, hvor Monica går tæt på hverdagslivets mange kulturmøder og paradokser. Med udgangspunkt i sin bog og egne erfaringer tager Monica fat på nogle af de svære emner, som vi er tilbøjelige til at lægge låg på, og åbner op for det tankerum, som også er en del af livet som mor.

 

Monica er også rådgiver i Adoption & Samfund, hvor hun bl.a. tilbyder et reklektionsrum, hvis man har lyst og brug for at gå på opdagelse i hverdagens kulturmøder og sammenstød.

 

Undervejs i foredraget byder vi på kaffe/the, vand og kage.

Medlemmer fra andre lokalforeninger er meget velkomne til at deltage i foredraget ved forudgående tilmelding, men har ikke adgang til selve generalforsamlingen.

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage, men af hensyn til det praktiske arrangement skal bindende tilmelding til foredraget ske senest den 28. september 2017 via linket: https://billetto.dk/da/events/foredrag-monica-lorenzo eller via vores hjemmeside: http://www.midtogvestsjaelland-adoption.dk/

PS! Deltager du både i generalforsamling og foredrag skal du tilmelde dig via dette link: https://billetto.dk/da/events/ordinaer-generalforsamling-aogs

Kontaktperson:
Formand Lene Borg, e-mail: adoption.midtogvestsj@gmail.com eller tlf. 40609201.

Arrangør:
Lokalforeningen Midt-og Vestsjælland

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 11:37
Nye arrangementer har modtaget 2
13.11 | 06:22
Velkommen har modtaget 5
Du kan lide denne side